Diensten

Carlos Westerbeek is naast liedschrijver en entertainer ook docent en persoonlijke ondersteuner. Hij deelt zijn verhaal op een artistieke manier, veelal ondersteund door muziek, en probeert de betrokkenen zoveel mogelijk bij het geheel te betrekken. Als docent en ondersteuner werkt Carlos op een sturende en projectmatige manier. Klik hieronder op ‘verder lezen’ voor meer informatie.

Carlos Westerbeek schrijver Nette Jonguh

SCHRIJVER

Ik schrijf liedteksten en gedichten.

1 Nette Jonguh

entertainer

Ik motiveer door te spreken en rappen.

3 4 Nette Jonguh

docent

ik ondersteun persoonsontwikkeling.

SCHRIJVER

Er is niets leuker dan mensen door middel van woorden te enthousiasmeren om na te denken over hun leven. Dit is dan ook iets wat ik graag doe. Als woordkunstenaar schrijf ik liedteksten en gedichten die uit mijn hart komen. Op mijn muziekalbum ‘Als ik er niet meer ben’ is een deel van mijn levensverhaal te horen en in mijn gelijknamige boek neem ik de lezer dieper mee het verhaal in. Het vanuit mijn hart schrijven en willen delen met mensen is vooral in het begin niet makkelijk geweest. Gaandeweg heb ik geleerd hoe ik tijdens het schrijven met mijn emoties om moest gaan. Daarbij heb ik als schrijver ook geleerd met alle drukte in mijn leven om te gaan zonder mijn schrijfdoelen uit het oog te verliezen.

"Niet twijfelen! gewoon beginnen! laat mij jou helpen."

Heb jij er weleens over nagedacht om iets over jouw leven te schrijven? Misschien denk je er wel aan om een boek of kleine bundel uit te brengen of om een lied of spoken word (literaire voordracht) te schrijven. Ik schrijf graag liedteksten en voordrachten, en kan jou begeleiding op maat bieden die dicht bij jouw interesses, behoeften en talenten liggen.

Ik kan u helpen met het schrijven van

Liedteksten • Gedichten • Spoken words • Uw levensverhaal

Wil je een unieke tekst voor jouw onderwijsinstelling, bedrijf of persoonlijk initiatief? Of heb je een ander project in gedachten en ben je opzoek naar een schrijver of ghostwriter die ondersteuning biedt? Neem dan contact met mij op.

ENTERTAINER

Ik vind het van jongs af aan al leuk om het mensen naar de zin te maken. Meestal doe ik dit door grappen te maken en mensen te laten lachen of door ze gewoonweg te vertellen wat voor een bijzondere dingen ik allemaal heb meegemaakt. Vooral dit laatste is hetgeen waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben geweest. Hieronder is te lezen wat ik als motiverende spreker en artiest te bieden heb.

motiverende spreker

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt met wat ik doe? Wil jij mijn verhaal, ondersteund door muziek en beeldmateriaal, persoonlijk van mij horen?
Neem dan via onderstaande knop contact met mij op. Wij bespreken dan samen wat ik voor jou kan betekenen.

boek nette jonguh voor jouw feest, het bedrijfsleven, festivals of andere evenementen

Artiest

Zoek je een unieke invulling voor jouw bedrijfsfeest, feestavond of een ander evenement?
Dan ben je bij Nette Jonguh aan het juiste adres. Bekijk mijn biografie (muziek en video’s) om meer over mij te weten te komen of neem direct via onderstaande knop contact met mij op. Wij bespreken dan samen wat ik voor jou kan betekenen.

DOCENT

Werkt u in het onderwijs en bent u opzoek naar vernieuwing die ervoor zorgt dat de leerlingen op een creatieve manier aan hun persoonlijke ontwikkeling en talentvorming werken? En lijkt het u interessant om dit op een activerende manier te doen? Lees dan verder om erachter te komen wat ik als creatieve opleider te bieden heb.

Opleider

Ik ben als opleider te boeken voor trainingen en studiedagen voor docenten. Tijdens dit soort trainingen geef ik handvatten voor het stimuleren van rijmen en tekstschrijven in de klas. Mijn missie is om studenten hun talenten op een activerende manier te laten ontdekken. Voor vragen over gastlessen, rap of schrijfworkshops, of grotere projecten, kun je contact opnemen.

de hoofddoelstelling is betekenisvolle gedragsverandering

De belangrijkste thema’s die aan bod komen zijn:
Burn-out & Depressie • Zelfliefde & Eigenwaarde
Bewustwording & Spiritualiteit
Reflectie & Patronen doorbreken

Ervaringsdeskundige

Loopt jouw leven niet zoals jij wilt en zit je vast in bepaalde patronen waar je vanaf wil komen? Geloof jij erin dat jijzelf de belangrijkste schakel in jouw leven bent maar heb je net dat extra duwtje in je rug nodig om goed te kunnen beginnen of door te zetten? Lees dan hieronder wat ik voor jou als ervaringsdeskundige kan betekenen.

Al vanaf mijn adoptie houd ik mij onbewust en bewust bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierbij heb ik ervaren dat er continu uitdagingen zijn in mijn leven. Als het die van de wereld om mij heen niet is dan zijn het mijn eigen onzekerheden en/of overtuigingen wel die mij beperken. Ik kan mij goed voorstellen dat jij ook weleens moeilijke periodes in jouw leven hebt meegemaakt. Misschien ga je nu ook wel door een zware tijd.

Ik kan jou als ervaringsdeskundige ondersteunen en de handvatten geven om verder te komen.
De voornaamste doelstelling hierbij is betekenisvolle gedragsverandering. Tijdens de ondersteunende sessies wordt er niet alleen gepraat. Mijn voornaamste doel is om jou op een activerende manier mee te nemen in jouw persoonlijke ontwikkelproces.

De ondersteuning die ik bied bestaat uit:
Een vrijblijvende kennismaking • Een intakesessie • Verschillende begeleidingssessies op maat • Een eindevaluatie en reflectiesessie

boek nette jonguh voor het bedrijfsleven, bibliotheken, jongerencentrum & scholen

Interesse?

ben je als opdrachtgever geïnteresseerd in begeleidingstrajecten of een van de andere diensten die ik aanbied? Of heb je een andere vraag of voorstel?
Stuur mij dan een mail. Ik neem binnen 48 uur contact met jou op en neem graag een moment om te kijken hoe ik jou van dienst kan zijn.

NetteJonguh diensten Nette Jonguh
0:00
0:00