De haas en de schildpad

Hardlopers zijn doodlopers wordt er wel eens gezegd. Ik ben het daar ook mee eens maar moet dit zelf wel goed in de gaten houden. Wat zou het mooi zijn wanneer alles in een keer goed zou gaan. En dat er genoeg tijd en geld is om alles te kunnen realiseren wat ik zou willen. Aan de andere kant geeft het ook voldoening om terug te kunnen kijken naar een proces waarin langzaamaan steeds meer successen behaald worden. Een aantal weken terug had ik het genoegen om met Mitchel Suijkerbuijk van De Gelderlander te praten. Het artikel in de krant heeft, behalve de vele positieve en lieve reacties die ik heb gekregen, ook andere deuren voor mij geopend. Aanstaande zondag ben ik te gast in de studio van de streekomroep RN7 te Nijmegen, waar ik geïnterviewd zal worden en ik ook mijn nieuwste single “Moeder Aarde” live zal performen. De zaterdag ervoor ben ik uitgenodigd om naar een feest te komen waar ik voor de open-mic ook een aantal nummers zal voordragen. Ook ben ik ontzettend verheugd op mijn nieuwe officiële muziekvideo voor ‘Moeder Aarde’ die er heel snel aan zit te komen.

Anno 2019 waar mensen gekke dingen posten om gezien en gehoord te worden, waar mensen volgers, kijkers en luisteraars kopen, is het voor mij de grootste uitdaging om het op mijn manier te blijven doen. Dicht bij mijzelf blijven en het echt houden. Want hardlopers kunnen doodlopers zijn en ik wil ongeschonden de finish halen.
De volgende keer vertel ik welke nummers er aan komen want dat zijn er nog wel wat 😉