Stapje voor stapje

Het is vandaag vrijdag de dertiende en gelukkig ben ik niet zo heel erg bijgelovig. Ik kan zelfs met veel plezier mededelen dat ik deze ochtend een heel leuk en fijn gesprek heb gehad met een journalist. Via een vriend van een goede vriend van mij had deze journalist contact met mij opgenomen. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en denk dat het voor iedereen goed is om, vooral in deze tijd van social-media, meer face to face met elkaar te praten. Het gesprek van vandaag was extra leuk omdat het eigenlijk alleen maar over mij en om mij ging 🙂

Als schrijver van liedjes en daarnaast ook rapper vind ik het leuk dat mensen mij beter kennen dan alleen dat. Hoe komen mijn liedjes tot stand en wat is de drijfveer achter een ambitie? En wat zou je willen bereiken in je leven met zo’n hobby/passie? Ik vind het leuk om zulke vragen te beantwoorden omdat ik hiermee mijn luisteraars en volgers nog beter kan meenemen in mijn gedachte en gevoel.

Het was een heerlijke ochtend op deze vrijdag de dertiende en dan ga ik vanavond ook nog de studio in om opgenomen nummers af te mixen. Houd deze blog in de gaten voor het vervolg van het interview dat is afgenomen. Want stapje voor stapje kom ik steeds dichter bij mijn doel. En mijn doel is dat zoveel mogelijk mensen van mijn muziek kunnen genieten.