Het moet perfect zijn.

Elk mens heeft er denk ik wel eens last van dat hij of zij zich niet goed genoeg vindt. Alles moet en kan in veel gevallen beter in de tijd waarin wij leven. Zeker in deze huidige tijd van social-media willen mensen graag gezien worden. En dan natuurlijk op de meest perfecte manier. Mooie foto’s van billen, borsten en benen, afgetrainde buik en armen etc. En dan gaat het voornamelijk om de likes en complimenten die wij willen hebben. Hoe meer hoe beter en wanneer het tegenvalt kan dat vervelende gevoelens met zich meebrengen.

Ik ben net als ieder ander mens van vlees en bloed en ben ook regelmatig onzeker over mijzelf. Daar ga ik het nu niet over hebben want dan ben ik morgen nog niet klaar :-). Ik zie en merk ook om mij heen wanneer mensen last van onzekerheid hebben en probeer mij zo goed als kan daarin te verplaatsen. Want niemand is perfect op deze wereld en dat weet ik.

Omdat ik dit zo’n mooi en interessant onderwerp vind ben ik begonnen een nummer hierover te schrijven. En tot zover is het aardig goed gelukt. Maar nog lang niet goed genoeg. Ondanks alle tijd dat ik er al aan besteed heb moet het toch nog beter. Het moet natuurlijk wel een perfect nummer worden.

Lieve volger:
Geloof in jezelf, wees trots op wie je bent, hoe je eruit ziet en dat je er bent. Want net als alle andere unieke mensen mag jij er zijn (zo mooi als jij bent) op onze bijzondere wereld!