Fotoshoot

De zon scheen en het was warm vandaag. Gelukkig had ik een extra shirt en een handdoekje meegenomen om mijn gezicht af te deppen. Een glimmend gezicht is natuurlijk niet handig wanneer je nieuwe foto’s aan het schieten bent voor o.a. deze site en socialmedia. Het is nu al weer bijna een jaar geleden dat ik ben begonnen met mijn artiestenavontuur. Dit geldt ook voor het maken van professionele foto’s. Vandaag is het dan eindelijk gelukt om weer fotogeniek voor de dag te komen. Omdat mijn eerste nummer wat ik ga uitbrengen met duurzaamheid te maken heeft heb ik gekozen voor een speciale locatie. Zo wil ik elke fotoshoot die ik nog ga krijgen afstemmen op het thema van de single die ik op dat moment ga releasen. Wat ik het leukste vond van vandaag is dat ik weer iemand nieuws heb leren kennen. Het is altijd afwachten of de klik er is en of je dan ondanks de spanning toch nog mooi op de foto komt te staan. Dit was vandaag gelukkig helemaal geen probleem. Ik ben daarom ook extra benieuwd of de foto’s goed zijn gelukt. Ik laat het weten wanneer ze worden geplaatst en houdt het zelf in de gaten 🙂