Moeder Aarde

Zoals ik in mijn vorige bericht schreef gaat mijn nieuwe single ‘Moeder aarde’ heten. Ik ben op deze titel gekomen toen ik veel in het bos wandelde om mijn gedachten op een rijtje te zetten. Hierbij ging er een sterk gevoel door mij heen van wat voor een kracht onze aarde wel niet uitstraalt en wat dat met een mens kan doen. Ik besefte namelijk dat het mij heel veel rust gaf om in de natuur te zijn, tussen alle bomen en struikgewassen. Het gaf mij letterlijk rust. Net zoals een moeder dat kan voor een kind dat getroost moet worden. Daarbij is het ook een feit dat de aarde er eerder was dan wij mensen. Ook hierom ben ik van mening dat wij onze aarde moeder aarde kunnen noemen. Dit is dan ook een van de voornaamste redenen dat ik mijn single zo heb genoemd. Het nummer gaat namelijk over onze aarde en wij mensen die erop leven. In dit nummer beschrijf ik mijn gedachten en gevoel hierover. Momenteel zijn het klimaat en de milieuveranderingen veel in opspraak en iedereen heeft hier zijn eigen idee bij. Ik kan niet wachten om het nummer aan iedereen te laten horen, maar wacht hier toch even mee. Dit omdat het nu naar mijn mening nog niet het geschikte moment in het jaar is (vakantieseizoen) om als opkomende artiest nieuwe muziek te releasen. Wat al wel op mijn site te luisteren is is de instrumental van het nummer. Neem gerust de tijd om alvast een indruk te krijgen en Stay Tuned mooie mensen. Ik post binnenkort meer over mijn nieuwe nummer ‘Moeder aarde’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s