Nieuw project

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik nieuwe muziek heb uitgebracht. De afgelopen maanden heb ik een aantal nieuwe nummers geschreven die ik uit ga brengen. Het eerste nummer dat ik ga uitbrengen heeft te maken met duurzaamheid en klimaatsveranderingen. Tijdens mijn lerarenopleiding speelde duurzaamheid een belangrijke rol. Een duurzame manier van leven vind ik belangrijk en in mijn nummer beschrijf ik precies wat het begrip voor mij inhoud. Binnenkort neem ik jullie verder mee op reis en zullen jullie gaan begrijpen wat ik bedoel. Volg mij op social media om te zien en te horen hoe het nummer tot stand is gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s